Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Nuxe Merveillance expert noćna krema 50 ml

Nuxe Merveillance expert noćna krema 50 ml

Proizvođač: Nuxe

€ 36,96

Noć je idealno vrijeme za poticanje procesa obnove kože jer je tada metabolizam kože najintenzivniji. Lijepa i zaglađena koža na površini mora se početi obnavljati iznutra, a upravo te procese potiče ova noćna njega.

 

Ova noćna krema uz aktivne sastojke izdnevnog ljiljana i mimoze koji djeluju na sprečavanje procesa glikacije i poticanje reverzibilnog procesa – deglikacije; ova noćna krema sadrži i polisaharide smeđe alge, koji stimuliraju obnovu dermalnih proteina (kolagena, elastina i GAG-a) tokom noći.Ova vrsta alge porijeklom iz Azije posebno je otporna na vanjske čimbenike. Sadrži visoku koncentraciju kalcija i vakami estera koji reaktiviraju ekspresiju 14 gena odgovornih za elastičnost i čvrstoću kože.

 

Krema je najmjenjena svim tipovima kože. Idealna je za žene od 40 godine dalje.

 

Uporaba: Navečer nanesite na temeljito očišćenu kožu lica i vrata. Za potpuni tretman, na očišćenu kožu prvo nanesite Sérum Merveillance®  Expert za dubinsko lifting djelovanje protiv bora, a nakon što se upije nanesite Merveillance® Expert Nuit kremu. Za još hranjiviju noćnu njegu, Merveillance® Expert Nuit, noćnu kremu među dlanovima nježno pomiješajte s nekoliko kapljica suhog ulja Huile Prodigieuse®.

Obnavljajuću noćnu njegu povremeno možete koristiti i kao obnavljajuću i stimulirajuću masku. Nasesite je na cijelo lice te vrat i dekolte u obilnijem sloju i ostavite da djeluje 10-15 minuta. Zatim višak uklonite blazinicom. Krema će intenzivnije potaknuti procese obnove kože.

Veličina: 50 ml

Šifra artikla: 0100003775

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 739,20 / l


Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.