Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Hemoclin gel 45 ml

Hemoclin gel 45 ml

Proizvođač:

€ 17,45

HemoClin gel medicinski je proizvod za ublažavanje analnih teškoća kao što su hemoroidi i analne raspukline (fisure). Prirodan gel, temeljen na patentiranom bioaktivnom kompleksu 2QR iz biljke Aloe Barbadensis, omogućava brzo ublažavanje teškoća, budući da komponenta 2QR neutralizira štetne bakterije i sprečava njihovo daljnje djelovanje. Gel ujedno pomaže u bržem obnavljanju tkiva i sluznice te prirodnom procesu zacjeljivanja.

HemoClin gel također pomaže u sprečavanju drugih analnih teškoća (svrbež, iritacija, pretjerana osjetljivost, osjećaj žarenja).

HemoClin gel nanosi se aplikatorom koji je razvijen posebno za uklanjanje analnih teškoća. Za razliku od drugih sličnih proizvoda, aplikator omogućava preciznu primjenu HemoClin gela na zahvaćeno područje. Zahvaljujući svojoj strukturi, gel ostaje ondje gdje je nanesen. HemoClin gel omogućava i higijensku primjenu.

HemoClin gel može se rabiti tijekom trudnoće, ali prije uporabe posavjetujte se s liječnikom ili lijekarnikom.

Djelovanje
HemoClin omogućava trenutačno olakšanje analnih teškoća. Naime, u rektalnom kanalu nalaze se mnogobrojne bakterije koje svojim djelovanjem opterećuju okolno tkivo, oslabljuju ga i tako pogoršavaju stanje. Glavna aktivna tvar HemoClin gela, bioaktivna komponenta 2QR, pomaže u sprečavanju djelovanja bakterija i obnavljanju kože te podupire prirodni proces zacjeljivanja. Na taj način HemoClin olakšava analne teškoće.

Uporaba: 
Korak 1:
Spremnik stavite na stabilnu površinu. Držite ga i skinite poklopac. Ne pritišćite bijeli dio aplikatora koji se nalazi na vrhu spremnika.

Korak 2 (punjenje aplikatora):
Drugom rukom pritisnite plavi dio prema dolje na dvije sekunde kako biste omogućili punjenje aplikatora. Čut ćete pišteći zvuk. Unutarnji bijeli dio aplikatora automatski će se pomaknuti prema gore. Nastavite pritiskati plavi dio dok ne vidite prsten koji se pojavljuje na bijelom dijelu. U tom trenutku prekinite pritiskanje. Aplikator je napunjen i spreman za uporabu.

Korak 3:
Povucite aplikator (plavi dio zajedno s bijelim dijelom) iz držača i umetnite ga u anus.

Korak 4:
Nakon što ste umetnuli plavi dio u anus, nježno pritisnite bijeli dio kako bi ušao u plavi dio, na taj način nanosite HemoClin gel na zahvaćeno područje.

Šifra artikla: 0100001074

Kategorije: Zdravlje srca i krvožlnog sustava, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.