L'Erbolario Giada gel za ruke i lice 280 ml

L'Erbolario Giada gel za ruke i lice 280 ml

Proizvođač: L'Erbolario

€ 8,99

Lerbolario Žad nježnim gelom za čišćenje i najosjetljvija koža lica i ruku dobit će svu potrebnu njegu i to zahvaljujući hidratizirajućim svojstvima ekstrakta biljke žad kao i destiliranoj vodi koja kožu čini mekom, te na njoj ostavlja božanstveni miris.
Gel sadrži sitne sedefaste čestice koje u doticaju s vodom poprimaju teksturu mlijeka, a zahvaljujući iznimnim sastojcima biljke žad na koži ostavlja efekt svile. Tu su i aktivne tvari iz ulja pamuka koje kožu čine nježnom, te aminokiseline ječma koje stvaraju zaštitni film, te sa svakim novim korištenjem ona postaje zdravija i nahranjenija. Ovaj je proizvod namijenjem svim tipovima kože pa čak i najosjetljivijoj.
Dolazi u praktičnom pakiranju s pumpicom za savršeno doziranje te recikliranoj kartonskoj ambalaži.
Za čišćenje lica i ruku potrebno je istisnuti jednu do dvije doze u ruku, razmazati dok se ne stvori pjena, a zatim nježno umasirati na lice i isprati.

 

Veličina: 280 ml

Šifra artikla: 0100003712 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,28 l

Jedinična cijena: € 32,11 / l


Kategorije: Njega ruku, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.