Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Jamieson premium kalij 100 mg

Jamieson premium kalij 100 mg

Proizvođač: Jamieson

€ 32,98

Proizvod koji sadrži prirodni Kalij u organskom obliku ( kalijev glukonat) sa produljenim oslobađanjem 6-8sati. Takva formulacija omogućuje optimalnu i jedinstvenu apsorbciju tog važnog minerala.

Sastojci:
kalijev glukonat (dobiveni iz organskoga kalija), ovojnica tablete (hidroksipropilirana celuloza, celuloza topiva u vodi), sredstvo protiv zgrušnjavanja (dikalcijev fosfat, magnezijeve soli masnih kiselina, sredstvo za povećanje volumena (sorbitol)

Proizvod ne sadrži sol, gluten, laktozu, umjetna bojila, arome i konzervanse.

Neto količina: 100 tableta (136 g)

Upozorenja:
Čuvati dobro zatvoreno na suhom I sobnoj temperature (15°C-25°C), van dosega djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu I raznovrsnu prehranu.

Premium formulacija oblikovana je isključivao iz prirodnih izvora I farmaceutskih testiranja. Proizvod je proizveden korištenjem 360 kontrolnih točaka I testova koji garantiraju sljedljivost I sigurnost proizvoda te učinkovitost I kliničku čistoću.

Šifra artikla: 0100003428

Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.