Solaray ulje origana 150 mg 60 kapsula

Solaray ulje origana 150 mg    60 kapsula

Proizvođač: Solaray

€ 17,03

Solaray® Oil of Oregano osigurava 150 mg ekstrakta ulja origana u jednoj želatinskoj perli. Na bazi ekstra djevičanskog maslinovog ulja, te je kao takav siguran za upotrebu bez nadražujućih nuspojava.

Origano (Origanum vulgare) je starogrčka samonikla biljka koja raste diljem Mediterana, te se već stoljećima koristi u narodnoj medicini. Ime mu dolazi od grčke riječi oros (planina) i ganos (radost). Prema legendi, slatko-aromatičan miris origana stvorila je grčka božica ljubavi Afrodita, kao simbol radosti i sreće.
Sastojci: uljni ekstrakt origana u bazi ekstra djevičanskog maslinovog ulja, želatinska perla, sladilo glicerol.

Upute za upotrebu: uzimati 1 perlu dnevno (uz obrok ili čašu vode) ili po preporuci stručne osobe.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

UPOZORENJE: Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Nije za trudnice i dojilje. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Šifra artikla: 0100002910 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 kps

Jedinična cijena: € 0,28 / kps


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.