Proxeed plus vrećice 5 g 30 vrećica

Proxeed plus vrećice 5 g 30  vrećica

Proizvođač: Intelpharm

€ 59,52

Proxeed® plus

Jedinstvena patentirana formulacija

 

Proxeed® Plus zbog svoga jedinstvenog sastava te potrebnih visokih doza ključnih sastojaka (jedna vrećica praha sadrži čak 1000 mg L-karnitina te 500 mg acetil-L-karnitina)već je godinama proizvod izbora u svijetu kada je u pitanju fertilnost te briga o začeću.

Sve faze razvoja spermija iznimno su važne, što je Proxeed® Plus prepoznao zahvaljujući metaboličkom pristupuzdravlju muškaraca.

Uravnotežene doze te pravi omjer ključnih nutrijenata i vitamina podupiru prirodne metaboličke procese važne za fertilnost i reprodukciju.

 

Proxeed® plus sastav

Količine sastojaka presudne su za dobru pokretljivost!



L-karnitin:

L-karnitin je derivat esencijalnih aminokiselina lizina i metionina. Zadužen je za transport dugih lanaca masnih kiselina do mitohondrija, u kojima se odvija stanično disanje i oslobađa energija potrebna za funkcije svih stanica, pa tako i spermija.

Većina ljudi prehranom unosi 50-200 mg L-karnitina. Njegovu iskoristivost povećavaju C vitamin te vitamini B kompleksa.

Acetil-L-karnitin:

Acetilirani je oblik L-karnitina te stoga također sudjeluje u procesu oslobađanja energije u stanici.

Koenzim Q10:

Koenzim Q10 djeluje kao antioksidans te također sudjeluje u složenom procesu oslobađanja energije u stanici. Ljudsko tijelo stvara konezim Q10, međutim, starenjem se ta sposobnost smanjuje. Također, unosimo ga i hranom, a najzastupljeniji je u mesu i ribi.

Vitamin C:

Vitamina C je nutrijent sa snažnim imunomodulatornim djelovanjem koji naš organizam ne može sam proizvesti, pa ga je nužno unositi hranom. Snažan je antioksidans, a između ostalog, pretvara folnu kiselinu u njezin aktivni oblik.

 

Cink:

Cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji te održavanju normalne razine testosterona u krvi. Uz to je i snažan antioksidans.

Folna kiselina:

Folna kiselina je važna za rast i dijeljenje stanica te za sintezu građevnih jedinica molekule DNK.

Vitamin B12:

Vitamin B12 sudjeluje u mnogim procesima u organizmu zajedno s folnom kiselinom, uključujući sintezu građevnih jedinica molekule DNK.

 

Selen:

Selen je važan jer doprinosi normalnoj spermatogenezi. Osim toga, ima i antioksidativna svojstva, a sudjeluje i u obrani stanice.

Fruktoza:

 

Fruktoza je važan sastojak sjemene tekućine te je neophodna za prehranu spermija.

 

Šifra artikla: 99890605 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.