Avent parni sterilizator 4 u 1

Avent parni sterilizator 4 u 1

Proizvođač: Avent

€ 93,57

Jedinstveni modularni dizajn sterilizatora omogućuje umetanje bočica i dodatne opreme po potrebi i njihovo lako organiziranje. To umetanje i vađenje čini vrlo praktičnim. Osim toga, zauzima minimalan prostor u kuhinji. Priložena košara drži male predmete u perilici posuđa i omogućuje vam da ih zajedno prenesete u sterilizator.

Sterilizator će svoj sadržaj – bočice za bebe, pumpe za izdajanje itd. – održavati sterilnim do 24 sata ako ne otvorite poklopac.

Prima i omogućava istovremenu sterilizaciju do šest Philips Avent Classic i Natural bočica kapaciteta 330 ml / 11oz.

Sterilizator ima integrirani zaslon koji prikazuje napredak ciklusa sterilizacije. Pokazuje vam kad su se bočice ohladile i kad ih možete izvaditi.

Sterilizator koristi prirodnu paru za sterilizaciju bočica za bebe i drugih proizvoda, ubijajući 99,9 % štetnih bacila bez uporabe kemikalija. Pruža vam mir uz uvjerenje kako su sve vaše bočice za bebu i drugi proizvodi sterilni.

Ciklus sterilizacije traje svega 6 minuta. Nakon toga se sterilizator automatski isključuje, pružajući dodatnu brzinu i zaštitu.

 

  • Otvoreni dizajn olakšava čišćenje grijaće ploče te vam omogućuje sterilizaciju čistom parom u svakom trenutku.

    • Otvoreni dizajn olakšava čišćenje grijaće ploče te vam omogućuje sterilizaciju čistom parom u svakom trenutku.

    •  

Šifra artikla: 0100002807 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.