Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Sinomarin EAR care children 30 ml

Sinomarin EAR care children 30 ml

Proizvođač:

€ 5,53

Morska voda 70%, pročišćena voda 30%, što odgovara 23 g/L NaCl (2,3%). Ne sadrži konzervanse. Ne sadrži lijekove. Bez kemijskih aditiva. 100% prirodan.

Sinomarin® čini 2.3% hipertonična otopina morske vode.

Sinomarin® je 100% prirodan, klinički dokazan nazalni dekongestiv.

To je hipertonična otopina morske vode (2.3% NaCl) bogata blagotvornim morskim sastojcima (mineralnim solima i elementima u tragovima) koja čisti zvukovod nježnim ispiranjem ušnog voska (cerumena) i rastvaranjem njegovih komponenti. Redovitom primjenom, Sinomarin® Ear Care sprječava nakupljanje ušnog voska i osigurava dobru higijenu ušiju.

Sinomarin® Ear Care je 30 ml sprej s mlazovima izmjerenih doza koji kao takav osigurava isporuku odgovarajuće količine otopine. Osim toga, njegov anatomski dizajniran sigurnosni vrh sprječava da aplikator uđe preduboko u uho te osigurava lagano štrcanje otopine prema stjenkama zvukovoda, eliminirajući rizik od ozljede uha. Ova svojstva su osobito važna za osjetljive dječje uši.

Morska voda korištena za Sinomarin® Ear Care prikupljena je iz zaljeva Cancale, uz obalu Bretanje u Francuskoj. Područje je poznato po otvorenom moru i jakim plimnim strujama čime se dobiva morska voda garantirane kvalitete. Vodu pomno prati Francuska uprava za vode, a zadovoljava i standarde Francuskog ministarstva zdravlja.

Sinomarin® Ear Care Children 30 ml - ultra-mekana sprej pumpica s mekanim sigurnosnim vrhom za djecu stariju od tri godine. 100% prirodan; ne sadrži lijekove, konzervanse i kemijske aditive.

Uvjeti čuvanja

Čuvati ispod 25° C. Zaštititi od sunca.

Pogodan tijekom trudnoće i dojenja.

Sinomarin® proizvodi su medicinski proizvodi s CE oznakom, koji su u skladu sa zahtjevima Direktive 93/42 Europske unije.

Šifra artikla: 99865122

Kategorije: Uho, grlo i nos, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.