Avent grijač bočica AV355

Avent grijač bočica AV355

Proizvođač: Avent

€ 39,40

HILIPS AVENT Grijač bočica zagrijat će 150 ml mlijeka za samo 3 minute.Grijač za bočice zagrijava brzo i ravnomjerno. Neprestanim cirkuliranjem mlijeka koje zagrijava sprječava nastanak vrućih točaka. 
Grijač za bočice ima praktičnu postavku odmrzavanja. Jednostavno odaberite postavku za odmrzavanje zamrznutog mlijeka ili dječje hrane koja je sigurnija od odmrzavanja u mikrovalnoj pećnici i praktičnija od uporabe vode za odmrzavanje. Grijač za bočice potpuno je kompatibilan sa svim bočicama i spremnicima tvrtke Philips Avent. Omogućava praktično zagrijavanje bočica i spremnika za dječju hranu. Jednostavno okrenite regulator kako biste uključili grijač bočica za bebe i odaberite postavku za zagrijavanje. Uz grijač za bočice dobit ćete i korisnu tablicu vremena zagrijavanja pomoću koje jednostavno možete izračunati potrebno trajanje zagrijavanja. Osim bočica za bebe, pomoću grijača za bočice možete i nježno te ravnomjerno zagrijati hranu za bebe. 

Karakteristike : 
-ravnomjerno zagrijavanje , bez vrućih točaka 
- brzo zagrijavanje 
- pažljivo odmrzavanje
-zagrijava i dječju hranu

 

Šifra artikla: 0100002691 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.