Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Lardi 90 kapsula

Lardi 90 kapsula

Proizvođač:

€ 72,86

Broj 1 kultura preporučena u ESPGHANHarvard/Yale i Maastricht V smjernicama, koristi se kod svih vrsta proljeva (infektivni, antibioticima uzrokovan, putnički), kod eradikacije Helicobacter pylori infekcije i prirodno je otporan na sve antibiotike

 Jedinstvena 2 u 1 formula za imunitet i zdravlje probavnog sustava

 Lardi sadrži sastojke visoke bioraspoloživosti koji doprinose:

        • normalnom metabolizmu makronutrijenata1

        • funkcioniranju živčanog sustava1

        • metabolizmu stvaranja energije1

        • održavanju normalnih sluznica1

        • normalnoj funkciji imunološkog sustava2

Ref: 1. D-biotin 2. kolekalciferol

 Saccharomyces boulardii je ispitana i sigurna kultura prirodno otporna na sve antibiotike te se može uzimati istovremeno uz terapiju antibioticima bez vremenskog odmaka

Preporučena dnevna doza: 2 kapsule dnevno ili po preporuci stručne osobe.

Način primjene: Kapsula se može otvoriti, a sadržaj pomiješati s tekućinom ili tekućom hranom i odmah popiti. Ne miješati s vrućim sastojcima. Može se koristiti istovremeno uz antibiotike.

 

Značajke: Hipoalergen: Lardi ne sadrži GMO, gluten, laktozu, mliječne sastojke, kukuruz, soju, škrob niti pšenicu te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, aroma ili boja. Lardi je pogodan za vegetarijance te je Kosher i Halal certificiran.

Šifra artikla: 0100002601

Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.