Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Lerbolario Osmanthus krema za tijelo 200 ml

Lerbolario Osmanthus krema za tijelo 200 ml

Proizvođač: L'Erboraio

€ 23,75

Mirisnica maleni je cvijet nevjerojatnog mirisa, koji se pojavljuje u mnogim legendama i povezuje s Mjesecom. Ova bogata krema, bijela baš poput Mjeseca, dubinski će nahraniti vašu kožu zahvaljujući svojim dragocjenim uljima i kakaovim maslacem. Nježnim dodirom na kožu pobudit će u vama snažne osjećaje.

Ekstrakt lista mirisnice / Apsolut cvijeta mirisnice - ŠTITI - MIRIŠE
Ekstrakt lista i cvijeta mirisnice (Osmanthus fragrans) 
Iz lišća mirisnice, obrađenog glicerinom dobivenim od biljaka, dobili smo ekstrakt bogat djelatnim sastojcima kao što su flavonoidi, fenilpropanoidi i organske kiseline sa zaštitnim svojstvima, koji zaglađuju kožu i imaju antiradikalno djelovanje na nju. Osim toga, dragocjen apsolut cvijeta mirisnice daje fini miris emulziji koji će u koji će u dodiru s kožom u vama pobuditi snažne osjećaje.

Hidrolizirani protein tefa - FILMOGEN - HIDRATIZIRA
Hidrolizirani Eragrostis Tef
Eragrostis Tef žitarica je iz Etiopije gdje se uzgaja i upotrebljava za ljudsku prehranu. U narodnoj etimologiji pojam tef ili teff znači „izgubljen“, a njegov korijen potječe od arhaičnog jezika i označava lakoću kojom tanko sjeme klizi kroz prste i potom nestaje. BEZ GLUTENA je te je bogat mineralima, vitaminima B skupine i aminokiselinama. Taj protein, sadržan u ovoj kremastoj emulziji, pruža učinkovitu zaštitu te hidriranjem čini kožu tonificiranom i elastičnom.

Ulje od pamuka - TONIFICIRA
Ulje od sjemenki pamuka (Gossypium herbaceum)
Pamuk je jednogodišnja zeljasta biljka iz Azije koja se danas uzgaja u svim zemljama s toplom klimom. Prešanjem sjemenki dobili smo ulje s visokim udjelom linolne i arahidonske kiseline koja zbog velike hranjivosti održava kožnu barijeru. Naime, ovo se ulje smatra izvrsnim hidracijskim sredstvom
koje je u potpunosti nemasno i dobro djeluje na elastičnost kože.

Organsko suncokretovo ulje - HRANI
Ulje od sjemenki suncokreta (Helianthus annuus)
Sjemenke suncokreta vrlo su bogate finim uljem s udjelom linolne kiseline od 60 %.Hladnom se prešom omogućuje očuvanje tragova vitamina i antioksidanata, a dobivena tekstura je lagana i nemasna. To ulje, sadržano u ovoj emulziji hrani, omekšava i ujedno štiti kožu tijela.

Neosapunjiva frakcija maslinovog ulja - DAJE ELASTIČNOST
Neosapunjive frakcije maslinovog (Olea europaea)
Neosapunjiva frakcija maslinovog ulja bogata je biljnim skvalenom, tokoferolima i karotenom. Ima preventivni učinak protiv zadebljanja i neuglednog opuštanja kože te dan za danom pruža koži čvrstoću i svježinu.
 

Kakaov maslac - HRANI - DAJE ELASTIČNOST
Maslac od sjemenki kakaovca (Theobroma cacao)
Biljka je podrijetlom iz Meksika, a njezine se sjemenke sastoje od 50 % maslac i znatne količine neosapunjive frakcije, kao i proteina, šećera, tanina i polifenola. Ti djelatni sastojci ključni su za učinkovito hranjujuće djelovanje i elastičnost. Kakaov maslac također sadržava vitamin E koji je prirodni antioksidant i ima dragocjeno djelovanje protiv starenja kože.

Vitamin E iz sojinih sjemenki - ANTIOKSIDANT
Tokoferol
Vitamin E izvrstan je biološki antioksidant koji miže spriječiti peroksidaciju nezasićenih masti. Vitamin E koji je upotrijebljen za ovaj proizvod kombinacija je njegovih najaktivnijih oblika (alfa-beta-gama-delta). Dobiva se od soje i štiti membranu stanice od propadanja i time čini kožu mekanom te pomaže pri sprječavanju njezina preranog starenja.

PAKIRANJE: 200 ml.

Šifra artikla: 0100000619

Sadržaj: 0,20 l

Jedinična cijena: € 118,75 / l


Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.