Vitabiotics feroglobin liquid sirup 200 ml

Vitabiotics feroglobin liquid sirup 200 ml

Proizvođač: Vitabiotics

€ 11,50

ŽELJEZO I 16 SUPORTIRAJUĆIH MIKRONUTRIJENATA

Feroglobin Liquid je ukusan dodatak prehrani u tekućem stanju s okusom meda i naranče. Sadrži željezo u organskom obliku (željezov citrat) u kombinaciji s vitaminom C, folnom kiselinom, kompleksom vitamina B skupine, cinkom i svim ostalim mikronutrijentima čije uzajamno djelovanje pomaže pravilnu iskoristivost. Formuliran je prema najnovijim znanstvenim spoznajama i pogodan je za vegetarijance.

Kada je željezo u pitanju, Feroglobin linija proizvoda je prvi izbor potrošača u Velikoj Britaniji.

Feroglobin Liquid – tekuće željezo

Feroglobin Liquid je proizvod u formi sirupa za nježnu nadopunu mineralom željezom i svim ostalim potrebnim suportirajućim nutrijentima. Proizvod sadrži organski kemijski oblik željeza.

Feroglobin Liquid je kompleksan proizvod formuliran temeljem posljednjih znanstvenih podataka kako bi neophodno željezo organizam mogao što bolje iskoristiti, a istovremeno štiti želudac od njegova agresivnog djelovanja. Odličnog je okusa tako da ga neće odbiti ni djeca. Sadrži željezo koje doprinosi normalnoj formaciji crvenih krvnih stanica i transportu kisika u našem organizmu. Pridodani vitamin C pospješuje apsorpciju željeza, vitamini B6 i B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosi, dok brojni drugi mikronutrijenti pomažu iskoristivost željeza i suportiraju čitav niz za život važnih biokemijskih procesa. Feroglobin Liquid je najprodavaniji proizvod u kategoriji dodataka prehrani za nadopunu željezom†.

Osnovne karakteristike:

 Organski oblik željeza, nježan za želudac
 Folna kiselina i vitamin B12 doprinose stvaranju energije i smanjenju umora i iscrpljenosti
 Željezo doprinosi normaloj formaciji crvenih krvnih zrnaca
 Idealan izvor željeza za sportaše, trudnice, za vrijeme mjesečnice ili stariju populaciju
 Najprodavaniji suplement sa željezom u Velikoj britaniji
 100% vegetarijanski proizvod

Hemoglobin za transport kisika
Formiranje hemoglobina u crvenim krvnim stanicama moguće je jedinino uz adekvatnu prisutnost željeza i suportirajućih mikronutrijenata. Hemoglobin prenosi kisik iz pluća do mozga, srca, mišića i sveg ostalog tkiva našeg organizma.

Pakiranje: oralna suspenzija u pakiranju od 200 ml
Način primjene:

Odrasli: Uzeti jednu čajnu žličicu, dva puta dnevno.
Djeca (7-12 godina): Uzeti jednu čajnu žličicu, 1-2 puta dnevno.
Djeca (3-6 godina): Uzeti pola čajne žličice, dva puta dnevno.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Šifra artikla: 0100002495 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,20 l

Jedinična cijena: € 57,50 / l


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.