Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Filorga oil absolute anti age ulje/serum 30 ml

Filorga oil absolute anti age ulje/serum 30 ml

Proizvođač: Filorga

€ 105,51

Novi Filorgin proizvod, ulje OIL-ABSOLUTE mješavina je četiri dragocjena, superhranjiva ulja kamelije, buriti, jojobe i marelice.

Čista biljna ulja sastavom su slična masnoćama ljudske kože, pa ih ona prihvaća kao vlastite. Zima je idealno vrijeme za uvrštavanje ulja u rutinu njege jer će ulje vašoj koži osigurati dodatnu njegu. Ulja su bogata cijelim nizom kemijskih spojeva koji njeguju i hrane kožu te pomoću njih možete njegovati bilo koji tip kože – od suhe i masne, preko aknama sklone kože, do one osjetljive.

Filorga OIL-ABSOLUTE ulje sadrži i peptide za regeneraciju i polifenole – moćne antioksidanse koji su važni za otpornost kože. Ovo ulje zaslužuje da ga se nazove čarobnim eliksirom jer djeluje na sve znakove starenja. Oživljava i učvršćuje umornu i oslabljenu kožu, smanjuje bore, tamne mrlje i druge nepravilnosti, pa lice dobiva svjež i zdrav izgled. Nemasne je teksture, bez da ostavlja suvišni sjaj na licu.

Prednost je uljnog eliksira i to što je u jednom nanošenju za cijelo lice dovoljno već nekoliko kapi. Ulje zagrijte na dlanu i nanesite ga laganim tapkajućim i kružnim pokretima, počevši od nosa i obraza prema vanjskoj strani lica.

Šifra artikla: 0100002413

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.