Encian vražja kandža gel 250 ml

Encian vražja kandža gel 250 ml

Proizvođač: Encian

€ 4,02

 

Vražja kandža je porijeklom iz Južne Afrike, a ime je dobila radi sićušnih kukica zbog kojih korijen izgleda kao kandža. U prošlosti je služila kao lijek za razne bolove, za bolesti jetre, za zaštitu od malarije i groznice, dok je mast služila za liječenje rana i drugih kožnih problema.

Prednosti kreme vražja kandža:

  • smanjuje bol u području leđa, vrata i ramena
  • ublažava reumu
  • poboljšava pokretljivost zglobova
  • ima protuupalno i analgetsko djelovanje.

Kroz nekoliko istraživanja dokazano je kako vražja kandža kod većine bolesnika ublažava bolove u leđima, vratu, ramenima i mišićima u roku 4 tjedana, dok kod osoba koje boluju od osteoartritisa, vražja kandža smanjuje bol za 8 do 12 tjedana.

Krema od vražje kandže namijenjena je bolnim i natečenim zglobovima jer zbog svojeg protuupalnog i analgetskog djelovanja smanjuje otečenost zglobova i poboljšava pokretljivost. Smatra se da je po djelotvornosti, vražja kandža jednaka Ibuprofenu. 

Vražju kandžu se ne preporučuje davati maloj djeci, dok je odrasle osobe mogu sigurno upotrebljavati. remu umasirati na bolna područja nekoliko puta dnevno.
 

Šifra artikla: 99946593 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,25 kg

Jedinična cijena: € 16,08 / kg


Kategorije: Problemi s kostima, zglobovima ili mišićima, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.