ESI melatonin pura 1 mg 120 tableta

ESI melatonin pura 1 mg    120 tableta

Proizvođač: ESI

€ 12,75

Dodatak prehrani koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za usnivanje doprinosi ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s promjenama vremenskih zona (jet lagom).

Aktivni sastojci proizvoda
  Egzogena primjena melatonina može se koristiti za poticanje spavanja tijekom noći.Melatonin ujedno štiti od stresa i depresije. S obzirom na karakterističan „anti-ageing“ učinak, melatonin štiti pinealnu žlijezdu od starenja. U slučaju suplementacije melatonina, epifiza sporije stari, usporavajući tako opći proces starenja organizma.Melatonin umanjuje štetne učinke slobodnih radikala bolje od drugih antioksidansa. Njegovo je djelovanje dvostruko jače od vitamina E.

NAČIN PRIMJENE
Za skraćenje vremena potrebnog za usnivanje, uzimati 1 tabletu na dan, najbolje navečer kratko prije odlaska na spavanje.  Za ublažavanje subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona, uzeti 1 tabletu kratko prije spavanja na prvi dan putovanja, te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište. U skladu s individualnim potrebama, doza se može povećati na 3 do 5 mikro-tableta, a uzimaju se  odjednom.

SADRŽAJ

120 mikrotableta u blisteru

Šifra artikla: 99874919 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 120,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,11 / tbl


Kategorije: Stres, nesanica i depresija, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.