Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Oleo therapy ulje lana 100 ml

Oleo therapy ulje lana 100 ml

Proizvođač: Kemig

€ 2,97

Hladno tiješteno ulje sjemenki lana tradicionalno se koristi oralno. U praksi se koristi kao pomoć u tretiranju kože s rozacejom, dermatitisima, psorijazom, aknama i preuranjeno ostarjelom kožom.

Dobiva se hladnim tiještenjem sjemenki lana. Laneno ulje je pravi klasik među terapeutskim uljima. Iznimno je bogato esencijalnom alfa-linolenskom kiselinom i omega-3 masnim kiselinama. Štiti krvne žile i unosi pozitivnu ravnotežu između proupalnih i protuupalnih medijatora u organizmu. Hladno tiješteno ulje sjemenki lana tradicionalno se koristi oralno. U praksi se koristi kao pomoć u tretiranju kože s rozacejom, dermatitisima, psorijazom, aknama i preuranjeno ostarjelom kožom, jer ljudsko tijelo ne može sintetizirati alfa-linolensku kiselinu, koja je glavni sastojak lanenog ulja. Vrlo lako oksidira, stoga ga valja iskoristiti u navedenom roku trajanja.

Šifra artikla: 99873363

Sadržaj: 0,10 l

Jedinična cijena: € 29,70 / l


Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.