Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Bepanthol kapi za oči 10 ml

Bepanthol kapi za oči 10 ml

Proizvođač: Bayer

€ 16,55

Bepanthol kapi za oči stvaraju na rožnici oka sterilan, elastičan i proziran zaštitni film bez konzervansa. Sadrže natrijev hijaluronat koji stvara zaštitni film, a da se ne smanjuje sposobnost vida. Kapi sadrže i provitamin B5 (dekspantenol) koji ima sposobnost vezivanja velike količine vode, vlaži i njeguje oko s jedne strane, dok s druge strane zajedno s natrijevim hijaluronatom zadržava vlagu, njeguje i smiruje oko, štiti i podmazuje. Koristi se kod mehaničkih opterećenja oka kao posljedica nošenja kontaktnih leća ili dijagnostičkih pretraga oka, kod preopterećenja očiju kao posljedica rada na računalu, kod promjena okoline prouzročene djelovanjem klimatskih uređaja, vjetra, hladnoće, suhog ili zagađenog zraka.

NAČIN PRIMJENE: ukapajte jednu kap u oka 3 do 5 puta dnevno. Izbjegavajte izravan kontakt oka s otvorom bočice ili rukama.

SADRŽAJ:10 ml

Šifra artikla: 99857981

Kategorije: Očni problemi, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.