Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Vichy Dercos densi solution promo paket

Vichy Dercos densi solution promo paket

Proizvođač: Vichy

€ 52,55

Paket sadrži :

 

Vichy prvi losion za vlasište s antioksidansom resveratrolom i patentiranim aktivnim sastojkom Stemoxydinom koji djeluje intenzivno na vlasište i povećava broj vlasi te obnavlja masu kose. Ova koncentrirana njega svakim nanošenjem intenzivno djeluje na korijen za vidljivo jaču kosu koja izgleda gušća. Pruža trenutačni učinak hlađenja za poticanje mikrocirkulacije. Ugodnog je mirisa te sadrži polimere za oblikovanje koji kosi daju volumen od korijena.

Uporaba: Našpricati dio po dio vlasišta kod korijena kose nanoseći 5 potisaka proizvoda na svaki dio. Potom vršcima prstiju umasirati u vlasište kako bi se proizvod upio. Ne ispirati. Bez parabena, bez silikona, bez bojila. Tekstura fluida za lakšu raspodjelu po korijenu kose. Njegova se tekstura brzo upija i ne ostavlja masni film ili ljepljive ostatke. Prisutnost agensa za oblikovanje vlaknu kose pruža izdržljivost i povećava volumen kose već od samog korijena.

DENSI SOLUTIONS, ŠAMPON ZA TANKU I SLABU KOSU - djeluje od vlasišta i uklanja nečistoće te revitalizira kosu od korijena. Kosi vraća jačinu, debljinu i zdrav izgled. Sadrži aktivne sastojke ramnozu, vitamin E te Filloxane. RAMNOZA pomaže poboljšati kvalitetu vlasišta za jaču i otporniju kosu. VITAMIN E štiti pred vanjskim utjecajima koji mogu djelovati na rast i kvalitetu kose. FILLOXANE za ojaćanje kose iznutra kako bi bila čvršća i deblja. Uporaba: Nanijeti šampon na vlasište i mokru kosu. Nježno umasirati i isprati. Pruža trenutačni UČINAK HLAĐENJA za poticanje mikrocirkulacije.

DENSI SOLUTIONS, BALZAM ZA TANKU I SLABU KOSU - sadrži Ramnozu, Vitamin E te Ceramid. RAMNOZA pomaže poboljšati kvalitetu vlasišta za jaču i otporniju kosu. VITAMIN E štiti pred vanjskim utjecajima koji mogu djelovati na rast i kvalitetu kose. 
CERAMID jača koheziju ljuski i vlaknu kose vraća mekoću, glatkoću i snagu. Ovaj balzam djeluje od vlasišta i hidratizira ga, a njegovo djelovanje na vlakno obnavlja kosu koja je jača, deblja i zdravijeg izgleda. Vidljiva učinkovitost: deblja, jača kosa. Bez parabena, silikona i bojila. Uporaba: Nanijeti na vlasište i umasirati. Ostaviti da djeluje 1 minutu pa isprati. U slučaju kontakta s očima odmah temeljito isprati.

Šifra artikla: 0100002073

Kategorije: Preparati za kosu, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.