D-manoza prah 50 gr

Prirodna pomoć kod infekcija mjehura, u svijetu prihvaćena kao sredstvo broj 1 u liječenju urinarnih infekcija. Većinu tih infekcija uzrokuje bakterija Echerichia coli koja inače sasvim prirodno živi u crijevima čovjeka. Problemi nastaju kada ona iz gastrointestinalnog trakta dospije u mokraćne kanale. 
Djelovanje D - manoze je vrlo jednostavno - kada se ona koristi bakterije E. coli se, umjesto na stijenku, lijepe na tu jednostavnu molekulu šećera i nakon toga se iz organizma izbacuju mokrenjem. D - manoza ne ubija loše, ali ni dobre bakterije, za razliku od često propisivanih antibiotika. 
Način primjene: 1 čajna žličica (3g) svaka 2-3 sata sa 150 ml vode ili soka (izbjegavati sokove naranče i brusnice) i jednom po noći prva 2 dana, a zatim postepeno smanjivati dozu na svakih 4-5 sati i manje. Nakon svakog uzimanja poželjno je ne piti dodatnu tekućinu i ne urinirati sljedećih sat vremena. Za održavanje kod osoba koje često pate od uro - infekcija poželjno je uzimati 1 čajnu žličicu (3g) prije spavanja. Terapija uglavnom traje 3 dana.

D - manozu slobodno mogu uzimati i trudnice i djeca, uz primjereno doziranje. dijabetičari također mogu konzumirati taj proizvod uz pojačanu kontrolu razine šećera u krvi.

Šifra artikla: 0100000777
Proizvođač: Mondopharm
Cijena: 262,00 kn

Dodaj u