Spirulina pacifika 200 tableta

Spirulina pacifika 200 tableta

Proizvođač: NUTREX

€ 26,53

Mikroalga spirulina je plavo zelena slatkovodna alga stara 3,6 milijardi godina što je čini jednim od najstarijih stanovnika zemlje, a ime je dobila zbog oblika koji liči na spiralu. U današnje vrijeme je poznata i kao superhrana. Bogata je hranjivim tvarima i aminokiselinama te prirodno sadrži klorofil, vitamine i minerale u tragovima. Vitamin A doprinosi održavanju normalne kože, normalnog vida te normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin K doprinosi normalnom zgrušavanju krvi. Vitamin B12 doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava, metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti. Željezo doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji, normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina te prijenosu kisika u tijelu. 

NAČIN PRIMJENE:Preporuča se uzimati 6 tableta (= 3g) dnevno uz 150 do 250 ml hladne vode ili soka.Uzima se za vrijeme ili između obroka. 

SADRŽAJ PAKIRANJA :200  tableta

Šifra artikla: 0100001379 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 200,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,13 / tbl


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.