Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Uriage Xemose ulje za tuširanje 500 ml

Uriage Xemose ulje za tuširanje 500 ml

Proizvođač: Uriage

€ 17,90

Dermatološko ulje za kupanje prilagođeno suhoj i vrlo suhoj koži i koži sklonoj atopiji. Nježno čisti, umiruje kožu i uklanja osjećaje zatezanja, neugode i svrbež te obnavlja kožnu barijeru i ostavlja zaštitni sloj na koži kako bi se umanjio isušujući učinak tvrde vode. Za meku, podatnu i zaštićenu kožu. Prikladno je za suhu, grubu i ljuskavu kožu lica i tijela u beba, djece, odraslih i starijih. Ultra emolijentna i bogata tekstura vraća koži podanost i osjećaj ugode. Prikladno za korištenje u fazi upale kože!

Uriage termalna voda - umiruje kožu (zahvaljujući visokom udjelu kalcija), hidratizira i osnažuje zaštitnu barijeru kože, a patentirani kompleks Cerasterol-2F restrukturira kožu zahvaljujući omega 3 i 6 ceramidima (jedinstveni za Uriage) i fitosterolima koji imaju strukturnu ulogu te djeluje protuupalno. Glicerin hidratizira kožu, a ekstrakt karite maslaca hrani.

Uporaba: Prikladno za svakodnevnu upotrebu tijekom tuširanja ili kupanja. Isperite i nježno posušite kožu tapkajući ručnikom (ne trljati!).

Veličina: 500 ml

Šifra artikla: 0100001949

Kategorije: Atopijski dermatitis i psorijaza, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.