Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Acetocaustin pen

Acetocaustin pen

Proizvođač:

€ 21,00

 

Zašto baš Acetocaustin® Pen?

Najbolje se osjećamo kad imamo kontrolu nad svojim tijelom i njegovim zdravljem, zato gosti na površini naše kože nikad nisu dobrodošli. Bradavice se kroz nekoliko mjeseci mogu same povući, a mogu trajati godinama – to se nikada ne zna. Zato smo osmislili jednostavan medicinski proizvod protiv bradavica.

Kome je namijenjen Acetocaustin® Pen?

Namijenjen je za odrasle i djecu koji imaju virusne bradavice i žele ih ukloniti. Kod djece iznad 6 godina proizvod mora primjenjivati odrasla osoba ili liječnik ako je dijete mlađe od 6 godina.

Pripremiti kožu prije primjene…

Zdrava koža oko bradavice mora se prije tretmana pokriti dobro prianjajućom, viskoznom masti (npr.vazelin, cinkova pasta) kako bi se zaštitila od nagrizajućeg djelovanja Acetocaustin®  Pen-a.

Način primjene

Nanosi se samo jedanput tjedno na bradavicu pomoću aplikatora u obliku olovke, što osigurava jednostavnost primjene. Tijekom primjene ne stišćite Acetocaustin®  Pen. Nakon otvaranja, držite Acetocaustin®  Pen pod kutom, kao da pišete. Vrh Pen-a se stavi na bradavicu i otopina se nanosi dva puta u 3 sekunde. Ostavite da se otopina Acetocaustin®  Pen-a suši oko 5 minuta pa zatim uklonite mast ili pastu oko bradavice. Prosječno trajanje primjene je pet tjedana.

Primjena je vrlo precizna pomoću aplikatora u obliku olovke.

Zbog sigurne primjene i postizanja što boljeg učinka Acetocaustin®  Pen treba uvijek koristiti prema uputama.

Šifra artikla: 0100001881

Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.