Biane Enfant Omega 3 27 pastila

Biane Enfant Omega 3 27 pastila

Proizvođač: Pileje

€ 17,54

Dodatak prehrani namijenjen djeci, na bazi na bazi ribljeg ulja bogatog omega-3 DHA (dokosaheksaenom) i EPA (eikosapentaenoičnih) masnih kiselina te vitamina D i E.

OPIS PROIZVODA:

Djeca imaju potrebu za esencijalnim masnim kiselinama, posebice omega-3, povezanim s rastom i razvojem mozga. Esencijalne masne kiseline tijelo ne može proizvoditi, stoga ih je potrebno unositi raznovrsnom i uravnoteženom prehranom. Dopuna putem dodataka prehrani također može biti potrebna.

BIANE ENFANT OMEGA-3 formuliran je na bazi ribljeg ulja bogatog omega-3 masnim kiselinama, te vitamina D i E. Sadrži gel-pastile u obliku ribica, s prirodnim aromama naranče i limuna. ''Ribice'' nemaju okus ni miris ribe i ne sadrže umjetna sladila. Posebno se preporučuje djeci od 3 godine života koja prehranom ne unose dovoljnu količinu ribe (manje od dva puta tjedno) ili drugih namirnica kojim osiguravaju masne kiseline. 

Riblje ulje bogato omega-3  DHA (dokosaheksaenoičnom masnom kiselinom) i EPA (Eikosapentaenoičnom masnom kiselinom) potpomaže normalnom funkcioniranju mozga. 

Vitamin D3 sudjeluje u normalnom rastu i razvoju kostiju kod djeteta.

Pakiranje: 27 pastila

SASTOJCI:

Sastojci u dnevnoj dozi:

(=1 kapsula)

PU*

Riblje ulje od toga:

279 mg

 

  • Višestruko nezasićena omega-3 masne kiseline od toga:

176 mg

 

  • Eikosapentaenoična (EPA)

27 mg

 

  • Dokosaheksaenoična (DHA)

125 mg

 

Vitamin D3

0,75 µg

15 %

Vitamin E

4,5 mgα-ET

37,5 %

*PU: Preporučeni dnevni unos

UPUTE ZA UPORABU:

Način primjene: Za djecu stariju od 3 godine 1 pastilu dnevno, otopiti u ustima. Uzimanje pastile ne zahtijeva vodu. Preporučuje se korištenje 27 dana.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Prekomjerna uporaba može rezultirati laksativnim učinkom.

Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi u te izbjegavati izravan kontakt sa suncem.

 

Šifra artikla: 0100001886 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 27,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,65 / tbl


Kategorije: Dodaci prehrani za djecu, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.