Gardenolo zeleni čaj,limun i majčina dušica 20 filter vrećica

Osvježavajuća organska mješavina čaja stvorena za inspiraciju vašeg jutra svježim mediteranskim dahom.

Zašto Gardenolo Zeleni čaj:

  • svi sastojci su organski, domaći proizvod
  • blagotvorno djeluje na zdravlje – antioksidant i usporava starenje
  • sadrži pravu koricu organskog limuna za dnevnu dozu C vitamina i osvježenje
  • majčina dušica pojačava imunitet i njeguje dišne puteve

Antioksidativno svojstvo zelenog čaja zasigurno vam je već poznato. No zašto upravo zeleni čaj usporava proces starenja? Odgovor je u velikim količinama farmakološki aktivnih sastojaka polifenola – katehina. Oni blagotvorno djeluju na zdravlje, a najznačajniji među njima je katehin epigalokatehin-3-galat ili EGCG. Upravo taj aktivni sastojak u većoj je mjeri prisutan u organskom izvornom zelenom čaju, što ga čini pravim izborom među zelenim čajevima.

U Gardenolo Zelenom čaju s limunom nalazi se prava korica organskog limuna.

Zamijenite jutarnju kavu Gardenolo organskim zelenim čajem sa svježom notom još jednog dobro poznatog saveznika zdravlja, limunom. Poznato je da vitamin C kojim obiluje štiti od prehlade te da ima antiseptičko svojstvo. U Gardenolo čaju nalazi se prava korica organskog limuna,koja upotpunjuje okus i odlično se slaže s trećim čudotvorcem ovog jedinstvenog blenda, majčinom dušicom. Miris majčine dušice omogućit će vam da duboko udahnete i probudite svoj um. Ona će također povoljno djelovati na vaš dišni sustav i imunitet snažnim, ali nježnim djelovanje preko 400 aktivnih supstanci, neke od njih su eterična ulja, timol, karvakrol, gorke tvari i flavoni.

Najbolji način pripreme zelenog čaja

Vrećicu Gardenolo zelenog čaja potrebno je preliti s 200 ml vode temperature do 80°C. Vrećicu izvaditi nakon 3-5 minuta. Preporučena temperatura i vrijeme za optimalni učinak sastojaka i kakvoću okusa gotovog čaja.

Šifra artikla: 0100001837
Proizvođač: Gardenolo
Cijena: 19,90 kn

Dodaj u