PrenataS 30 kapsula

PrenataS 30 kapsula

Proizvođač: PharmaS

€ 17,02

PharmaS PrenataS kapsule su dodatak prehrani jedinstvene formule s aktivnim oblikom folne kiseline za trudnice, dojilje i žene koje planiraju trudnoću.
Niski udio folata u trudnoći predstavlja rizik od razvoja deformacija neuralne cijevi u razvoju fetusa.
Novi inovativni oblik folata, Quatrefolic doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, ima ulogu u procesu diobe stanica, te ima veću bioraspoloživost u odnosu na standardni oblik folne kiseline.
AB-Fortis je oblik željeza koje se u preparatu nalazi mikrokapsulirano, ima visoku bioraspoloživost, visoke je stabilnosti te ne uzrokuje metalni okus nakon konzumacije.
Preparat sadrži i vitamine B6 i B12, koji sudjeluju u regulaciji hormonske aktivnosti, bakar koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, cink koji doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji, te sintezi DNA, vitamin D koji ima ulogu u procesu diobe stanica i vitamin C koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

PAKIRANJE: 30 kapsula

 

Šifra artikla: 0100001693 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 30,00 kps

Jedinična cijena: € 0,57 / kps


Kategorije: Dodaci prehrani za trudnice i dojilje, Trudnice, dojilje i žensko zdravlje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.