Ultratransit 16 gel kapsula

Ultratransit 16 gel kapsula

Proizvođač:

€ 4,48

Ultratransit kaps. sadrže ekstrakt listova indijske sene i ekstrakt pulpe ploda tamarinda. Indijska sena (Cassia angustifolia) i tamarind (Tamarindus indica) pridonose normalnoj funkciji crijeva.

Uporaba: Po potrebi popiti dvije kapsule uz čašu vode naveöer, prije spavanja.

 

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja: Ne preporučuje se uzimati dulje od 5 uzastopnih dana. Ne preporučuje se davati djeci mlađoj od 12 godina. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se pri uzimanju posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimati s korijenom sladiča, kod crijevne opstrukcije i stenozne atonije, apendicitisa, ulceroznog kolitisa, Crohnove bolesti, abdominalne boli nepoznatog uzroka i dehidracije. Ne preporučuje se osobama s oštećenjem probavnog sustava, trudnicama i dojiljama.

 

Veličina: 16 kapsula

Proizvođač: IRB Laboratoires Nutrisante, 85 612 Montaigu, Francuska

Šifra artikla: 0100001151 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.