PROPOMUCIL sirup s medom za odrasle 120ml

PROPOMUCIL sirup s medom za odrasle 120ml

-10%

Proizvođač: Abela

€ 9,70 € 8,73

PropoMucil® s medom  za odrasle djeluje umirujuće na grlo, ždrijelo i glasnice, te doprinosi zdravlju respiratornog sustava, idealna je kombinacija za zdravlje dišnih puteva te jačanje imuniteta.  Bijeli sljez  djeluje umirujuće na grlo, ždrijelo i glasnice, te doprinosi zdravlju respiratornog sustava. Jaglac doprinosi zdravlju dišnih puteva.

Pročišćen i standardizirani propolis djeluje kao prirodni antimikrobik koji smiruje iritiranu sluznicu. N-acetilcistein kao snažan mukolitik, razrjeđuje sekret, koji se lakše izbacuje. Med je prema najnovijim smjernicama prvi izbor u terapiji kod akutnog kašlja. Okus naranče.

 

Sastojci:

Tekući ekstrakt  korijena bijelog sljeza: 1,85 g/12 ml

Med: 1,48 g/12 ml

Suhi ekstrakt propolisa standardiziran na 12% ukupnih polifenola: 102,0 mg/12 ml

ukupnih polifenola: 12,2 mg/12 ml

N-acetilcistein: 102,0 mg/12 ml

Tekući ekstrakt korijena stupastog jaglaca: 0,46 g/12 ml

Tekući ekstrakt lista paprene metvice (Mentha piperita):0,44 g/12 ml

 

Način primjene:

Djeca od 6 do 12 godina: 2-3 puta dnevno po 12 ml, poslije obroka. Grgljati u ustima i ždrijelu te progutati.

Odrasli i djeca starija od 12 godina: 3-4 puta dnevno po 12 ml, poslije obroka. Grgljati u ustima i ždrijelu te progutati.

 

Prije upotrebe promućkati. Rok upotrebe proizvoda nakon otvaranja je 15 dana. 

 

Napomene:

Dodaci prehrani nisu zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života. Proizvod je karakterističnog okusa i mirisa.                          

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Proizvod se ne preporuča osobama preosjetljivim na neki od sastojaka proizvoda, kao ni osobama alergičnim na med, propolis i pčelinje proizvode.  Proizvod nije namijenjen trudnicama, dojiljama te djeci mlađoj od 6 godina. Prekomjerna upotreba može izazvati laksativni učinak. 

Šifra artikla: 0100001606 Dodaj u košaricu

Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.