Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Emser tuš za nos nasanita

Emser tuš za nos nasanita

Proizvođač:

€ 11,20

Emser® tuš za nos i Emser® sol za ispiranje nosa koriste se za temeljito ispiranje glavnih nosnih šupljina. Ispiranjem nosne šupljine navlažuje se sluznica nosa i čisti se nosna šupljina. Ispiranje glavne nosne šupljine provodi se u sljedećim situacijama:

  • Akutne i kronične upale nosa i sinusa
  • Suhi nos, kraste u nosu
  • Alergija na pelud, alergija na kućnu prašinu
  • Jaka onečišćenja prašinom i prljavštinom
  • Sklonost hrkanju zbog katara
  • Oporavak nakon operativnih zahvata u području nosa i sinusa
  • Prevencija prehlade

Ispiranje Emser® solju za ispiranje nosa osobito se pokazalo dobrim za prevenciju prehlade, kod jakih onečišćenja prašinom i prljavštinom, kod velikih koncentracija peludi i za intenzivno a blago ovlaživanje kronično suhe sluznice nosa.

U pravilu, ispiranja nosa pomoću Emser® tuša za nos Nasanita® potrebno je provoditi 1 do 3 puta dnevno sa 250 ml otopine za ispiranje. U posebno teškim slučajevima pogoduje i češće ispiranje nosa. U okvirima dugotrajne terapije ispiranjem (više mjeseci ili godina), ovisno o individualnoj konstituciji, pokazala su se korisnim i ispiranja svaka 2-3 dana. U načelu, ispiranja nosa pomoću izotonične otopine Emser® soli mogu se provoditi bez ograničenja učestalosti i trajanja.

Emser® tuš za nos Nasanita® je medicinski proizvod koja se koristi kao pomoćno sredstvo pri ispiranju glavnih nosnih šupljina pomoću otopine za ispiranje. Pakiranje sadrži 1 tuš i 4 vrećice soli po 2,5 g.

Šifra artikla: 99879556

Kategorije: Uho, grlo i nos, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.