Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Muatela stelatopia balzam 200 ml

Muatela stelatopia balzam 200 ml

Proizvođač: Mustela

€ 22,43

 SUHA KOŽA SKLONA EKCEMU, Obnavlja udio lipida u koži, Umiruje svrbež i iritacije.

  • STELATOPIA balzam je posebno oblikovan za iznimno suhu kožu i kožu sklonu ekcemu. Obnavlja udio lipida i umiruje kožu inovativnom kombinacijom sastojaka prirodnog porijekla:
  • Osjećaji svrbeža i iritacija su umireni od prvog nanošenja zahvaljujući hranjivoj i zaštitnoj teksturi balzama i oleodestilatu suncokreta, patentiranom aktivnom sastojku prirodnog porijekla.
  • Lipidi u koži su obnovljeni djelovanjem Aktivne Relipidacije, patentiranog procesa koji prirodno stimulira proizvodnju lipida koji sačinjavaju zaštitnu kožnu barijeru koja ne funkcionira pravilno u koži sklonoj ekcemu. Čak i najsuša koža je intenzivno nahranjena, te su joj vraćeni mekoća i podatnost.
  • Zahvaljujući glatkoj i baršunastoj teksturi STELATOPIA balzam pruža trenutačan osjećaj ugode čak i najsušoj koži. Lako se upija u kožu, intenzivno hrani i umiruje ju. Koža je podatna i meka.
     

NAČIN UPOTREBE: Nanesite ujutro i navečer na čistu i suhu kožu tijela i lica. Umasirajte kako bi se bolje upio. Ne nanosite na otvorene lezije.
Kako biste optimizirali djelovanje proizvoda, kao nadopunu koristite ostale proizvode STELATOPIA linije.

Šifra artikla: 99854447

Kategorije: Dječja kozmetika, Za najmlađe


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.