Omron duo baby inhalator+aspirator

Omron duo baby inhalator+aspirator

Proizvođač: Omron

€ 98,75

Omron DuoBaby je jedinstveni 2 u 1 kompresorski inhalator s nosnim aspiratorom koji pomaže u liječenju najčešćih respiratornih smetnji kod djece.
Bebe su posebno osjetljiva skupina i mogu imati do 8 infekcija dišnog sustava godišnje,koje se uglavnom odnose na gornji dišni sustav. Najčešći simptomi su začepljen ili nos koji curi. Začepljen dječji nos ne samo da povećava rizik infekcije donjeg dišnog sustava nego stvara poteškoće i dijete ne može normalno disati, jesti i spavati.

Bolesti gornjeg i donjeg dišnog sustava su manifestacija jednog upalnog procesa unutar respiratornog sustava. Stoga će bolest koja pogađa gornji, najvjerojatnije pogoditi i donji dišni sustav i obrnuto.

To je razlog zašto infekcije gornjeg dišnog sustava mogu povećati rizik razvoja infekcije donjeg dišnog sustava i razlog zašto 80% osoba koje boluju od astme imaju alergijski rinitis.

Omron DuoBaby jedinstveni je 2 u 1 uređaj, inhalator i aspirator koji pomaže u liječenju respiratornih tegoba kod beba i djece. Ne sadrži antibakterijske filtere, vrlo je jednostavan  za uporabu i vrlo higijenski uređaj s praktičnim pretincem za pohranjivanje svih rezervnih dijelova.

  • - Inhalator učinkovito dostavlja lijek (ili fiziološku otopinu) u gornji i donji dišni sustav uz plavi ili zeleni inhalacijski nastavak.
  • - Aspirator nježno čisti djetetov nosić, smanjuje začepljenost i omogućuje slobodno disanje.

Šifra artikla: 0100001088 Dodaj u košaricu

Kategorije: Problemi s dišnim putevima, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.