Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Yasenka imuno C 400 mg 30 kapsula

Yasenka imuno C 400 mg   30 kapsula

Proizvođač: Yasenka

€ 3,86

Kapsule sadrže u jednoj kapsuli 500 % preporučenog unosa vitamina C (400 mg).Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Također ima ulogu u normalnom metabolizmu stvaranja energije i smanjenju umora i iscrpljenosti.
Vitamin C povećava apsorpciju željeza i doprinosi normalnom stvaranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju kostiju, hrskavice, desni, zubi, kože i krvnih žila.

Vitamin Cima najveći pojedinačni učinak na očuvanje imuniteta, još ga nazivaju protuupalnim i antialergijskim vitaminom.Jednako su važni vitamini A i E te minerali magnezij, selen i cink.
C vitamin povećava broj i pokretljivost T limfocita (zaduženih za stanični imunitet), zatim pomaže jetrenim enzimima u procesima detoksikacije (eliminacije štetnih tvari iz organizma), nužan je za normalan rad nadbubrežne žlijezde, poglavito u uvjetima stresa kada se ona dodatno opterećuje. Pomaže kod prehlade i skraćuje trajanje viroze.

 

Šifra artikla: 0100000585

Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.