Femigel, 4x5ml

Femigel je prirodni gel za intimnu njegu i zaštitu stidnice.

FEMIGEL® sadrži prirodno antiseptično ulje čajevca tvrtke Australian Bodycare® u dokazano optimalnoj koncentraciji od 2,7 %.

Zahvaljujući svom antiseptičkom svojstvu, ulje čajevca pridonosi smanjenju bakterijskih i gljivičnih upala te pridonosi održavanju zdrave intimne flore.

FEMIGEL® osigurava odgovarajuću vlažnost i kiselost (pH) intimnog područja potrebne za održanje zdrave mikrobne flore.

FEMIGEL® je specijalno pripravljen za jednostavnu uporabu, ne ostavlja mrlje na rublju, bez mirisa je, nemastan i ne nadražuje.

 

DOZIRANJE:

Kod slabije izraženih simptoma upotrijebite jedan aplikator svaka tri dana, a u težim slučajevima jedan ili dva dnevno, sve do nestanka simptoma.

 

Način uporabe

FEMIGEL® je radi optimalne higijene pakiran u aplikatore za jednokratnu uporabu i jednostavne za korištenje. Svaki aplikator sadrži 5 ml pripravka.

Aplikator izvadite iz zaštitnog ovitka, primite ga za širi kraj i protresite poput toplomjera kako bi se njegov sadržaj našao na njegovu užem dijelu. Odvrnite čep i istisnite sadržaj aplikatora direktno na mjesto primjene.

 

Mjere opreza

FEMIGEL® ne koristite ako aplikator nije u zaštitnom ovitku ili ako je ovitak otvoren ili pokidan. Vratite cijelo pakiranje na prodajno mjesto.

Ako se pojavi alergijska reakcija, obustavite korištenje.

 

Preporučujemo da prekinete s primjenom tijekom menstruacije i nastavite po njenu završetku.

 

Držati izvan dohvata djece.

Čuvati na temperaturi do 25 °C.

Šifra artikla: 0100000330
Proizvođač: Australian Bodycare
Cijena: 71,99 kn

Dodaj u