Anaftin oralni sprej 1,5% 15ml

Anaftin oralni sprej 1,5%  15ml

Proizvođač:

€ 13,91

Sprej sadrži polivinilpirolidon (PVP) i hijaluronsku kiselinu koji tvore zaštitini sloj koji prianja uz usnu šupljinu kao mehanička barijera prema zahvaćenim područjima te na taj način ublažava bol koja nastaje zbog izloženosti živčanih završetaka. Anaftin® sprej pomaže kontrolirati bol koju uzrokuju manje lezije u ustima poput onih uslijed aftoznog stomatitisa, aftoznih ulkusa (čireva), kao i manje lezije nastale uporabom zubnih aparatića ili neprikladnih umjetnih zubala. Indiciran je i za difuzne aftozne ulkuse (čireve). Hijaluronska kiselina i Aloe vera u njegovu sastavu pomažu prirodnom zacjeljivanju oštećenog tkiva.

NAČIN PRIMJENE: 
Kod prve primjene proizvoda skinuti kapicu i postaviti nastavak za raspršivanje. Usmjeriti nastavak za raspršivanje prema leziji u ustima i poprskati je 3 puta ili koliko je potrebno da zahvaćeno područje bude prekriveno. Nastavak za raspršivanje pomaže da sredstvo maksimalno učinkovito prekrije lezije u ustima. Koristiti 3-4 puta na dan, a prema potrebi i češće.

Šifra artikla: 99858391 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega zubi i usne šupljine, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.