Corega tablete 30 kom

Corega tablete 30 kom

Proizvođač: GlaxoSmithKline

€ 7,15

Tablete za čišćenje zubnih proteza, imaju antibakterijsko i dezinfekcijsko djelovanje koje pomaže pri sprečavanju iritacije zbog plaka i zubnog kamenca. Odstranjuju 99,9% bakterija koje izazivaju loš zadah. Djeluje u 3 minute. Neabrazivna formulacija nježno čisti i ne oštećuje zubne proteze. 

NAČIN PRIMJENE: 1 tabletu ubacite u dovoljno tople (ne vruće) vode, da se prekrije zubna proteza, parcijalni ili nefiksiran most. Ostavite da djeluje 3 minute. Zatim zubnu protezu iščetkajte s otopinom i mekanom četkicom za zube. Zubnu protezu temeljito isperite pod mlazom tekuće vode. Preostalu otopinu bacite odmah nakon upotrebe.

UPOZORENJE: Tablete ili otopinu nemojte stavljati u usta. Otopinu za čišćenje nemojte piti ili je koristiti za ispiranje usta. Nemojte dodirivati usta ili oči nakon rukovanja s tabletama ili otopinom. Nakon rukovanja temeljito operite ruke.

SADRŽAJ: 30 tableta.

Šifra artikla: 99907495 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 30,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,24 / tbl


Kategorije: Njega zubi i usne šupljine, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.