Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Linex Lady comfort 2 vaginalete

Linex Lady comfort 2 vaginalete

Proizvođač: Sandoz

€ 13,27

LINEX® Lady Comfort su vaginalne tablete koje sadrže Lactobacillus casei v. rhamnosus Döderlein (Lcr 35®) u vrlo velikim količinama. LINEX® Lady Comfort je vaginalni probiotik s kontroliranim otpuštanjem. Razlika u odnosu na LINEX® Lady vaginalne kapsule je u tome što se jedna tableta LINEX® Lady Comfort postupno otapa tijekom nekoliko dana. Kontrolirano otpuštanje smanjuje uobičajeno pojačan iscjedak uzrokovan davanjem vaginalnih proizvoda. Tableta se razgrađuje unutar rodnice i formira gel iz kojeg se kontinuirano oslobađaju prebiotici i probiotici. To osigurava dugotrajnu prisutnost hranjivih tvari i laktobacila unutar rodnice, što je povoljno za implantaciju laktobacila i obnavljanje mikrobiote.  Jedna tableta LINEX® Lady Comfort  sadrži količinu laktobacila potrebnu za 4 dana.

LINEX® Lady Comfort dolazi u pakiranju od 2 tablete što pokriva terapiju od 8 dana, a to je dovoljno za brzu obnovu narušene vaginalne mikrobiote povezane s prethodnom terapijom antibioticima, antimikoticima, sa stresom te hormonskim oscilacijama.

Šifra artikla: 99867362

Kategorije: Vaginalni problemi, Trudnice, dojilje i žensko zdravlje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.