Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Broccolin 400 mg 90 kapsula

Broccolin 400 mg   90 kapsula

Proizvođač: pond

€ 23,43

BROCCOLIN® je ekstrakt brokule dobiven jedinstvenom metodom kojom su sačuvani svi sastojci brokule u svome prirodnom obliku kao u svježoj brokuli. Svježe ubrana brokula podvrgava se procesu ekstrakcije koji teče brže od procesa uvenuća.

Ispitivanja izvršena na Agronomskom i Tehnološkom fakultetu u Zagrebu potvrdila su ispravnost postupka – sačuvanost svih vitamina, minerala i ostalih nutricionističkih sastojaka u ovako dobivenom ekstraktu, a ispitivanja na Medicinskom fakultetu u Zagrebu potvrdila su visoki imunološki učinak.

Zbog bogatog sadržaja vitamina i minerala BROCCOLIN® je kao vegetarijanska komponenta izvrsna dopuna svakodnevnoj prehrani. Zbog kompletnosti svoga nutricionističkog sastava, niske kalorične vrijednosti i velikog sadržaja netopivih vlakana koja stimuliraju pravilan i pravovremen prolaz hrane kroz probavni trakt,BROCCOLIN® se preporuča kao gotovo nezamjenjiva komponenta uspješne i neškodljive reduktivne dijete. BROCCOLIN® se preporuča kao svakodnevna preventiva u jačanju obrambene sposobnosti organizma.

Stoga se BROCCOLIN® preporuča svima, a naročito skupinama kod kojih je obrambena moć organizma oslabljena:

  • pušači
  • osobe koje se zbog načina života hrane neredovito i jednolično
  • osobama koje su podvrgnute intenzivnim medicinskim tretmanima
    (antibiotske kure, kemoterapije, zračenja i sl.),
  • osobama podvrgnute operativnim zahvatima zbog tumornih oboljenja
  • muškarci iznad 50 godina, zbog povećane mogućnosti tegoba s prostatom
  • djeca u razvoju zbog bogatog sadržaja kalcija i vitamina K osiguravajući potpun razvoj koštane mase i njezinu čvrstoću
  • osobe svih uzrasta koje pate od osteoporoze i postfrakturnih stanja (gubitka koštane mase)

BROCCOLIN® ekstrakt brokule pripremljen u kapsulama omogućuje konzumaciju na svakom mjestu i u svako vrijeme, kao vegetarijanska komponenta vaše svakodnevne prehrane.

Za normalne dnevne potrebe kao dopuna prehrani i stimulator imuniteta dovoljno je uzeti 1 do 3 kapsule na dan.

Šifra artikla: 99905460

Sadržaj: 90,00 kps

Jedinična cijena: € 0,26 / kps


Kategorije: Imunostimulatori, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.