Natrol CoQ-10 30 kapsula

Natrol CoQ-10  30 kapsula

Proizvođač: Natrol

€ 23,80

Natrol® CoQ-10™ sadrži čisti koenzim Q-10 u kapsulama. Za proizvodnju ovog suplementa Natrol® koristi najkvalitetniju sirovinu iz Japana, zemlje u kojoj liječnici CoQ-10 redovito propisuju srčanim bolesnicima i pacijentima u postoperativnom postupku.

O djelovanju koenzima Q-10 postoji više stotina dokumentiranih istraživanja koja ukazuju na njegovu efikasnost u preventivnoj terapiji. On je efikasan i snažan atioksidans koji štiti mitohondrije i staničnu membranu od oksidativnih procesa. Esencijalna je komponenta staničnog respiratornog ciklusa koji se odvija u mitohondrijima i generira ATP. Stoga ga zovu energetskom centralom.

Kada se uzima oralno CoQ-10 odlazi do mitohondrija gdje regulira oksidaciju masti i šećera u energiju. Nove studije govore da štiti LDL kolesterol od oksidacije (koji tek tada postaje naročito opasan), povećava proizvodnju energije u stanicama i usporava procese starenja. Suplementacija CoQ-10 bolesnicima sa srčanim oboljenjima povećava njihovu mogućnost vježbanja, a time pridonosi poboljšanju općeg stanja. Dobro ga je uzimati uz jelo jer se bolje apsorbira uz masti. CoQ-10 je relativno skup proizvod no dugoročna korist koju ovaj antioksidans pruža opravdava investiciju.

Ovaj proizvod ne sadrži: kvasac, pšenicu, kukuruz, mlijeko, soju, gluten, umjetne boje i arome, pridodan šećer, škrob     

Šifra artikla: 99964627 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 30,00 kps

Jedinična cijena: € 0,79 / kps


Kategorije: Zdravlje srca i krvožlnog sustava, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.