Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Roc Pro Preserve bogata krema 50ml

Roc Pro Preserve bogata krema 50ml

Proizvođač: Roc

€ 23,89

 Za sve tipove kože, čak i vrlo suha koža. Idealan za osjetljivu kožu.

Aktivno hrani, hidratizira, poboljšava i štiti mladenačku vlažnost kože.  Nema mirisa i parabena. Hipoalergeni proizvod. Pakiranje proizvoda je bez prisutnosti zraka tzv. „airless packaging“. Zahvaljujući novoj tehnologiji,  proizvod je siguran od ulaska bakterija iz zraka. Dermatološka testiranja tolerancije pokazuju da se izuzetno dobro podnosi.

Sastojci:

RoC® hijaluronska kiselina – ima učinak regeneracije i oporavka kože. Dubinski hidratizira kožu. Ima izuzetno veliku moć vezivanja vode u koži, što ima učinak dubinske hidratacije i boljeg volumena kože. Hijaluronska kiselina daje svježi izgled kože.

RoC® polifenoli– antioksidans koji štiti kožu od štetnog djelovanja slobodnih radikala i protiv vanjskih štetnih agensa. Smanjuju oštećenja stanica uslijed UV izloženosti. Umiruje kožu i ima anti-iritacijsko djelovanje.

Umirujuća ulja (sjemenki grožđa i avokada)– blagotvorno djelovanje i dubinski hrane kožu.

Način primjene : Koristiti kao dnevnu i/ili noćnu njegu. Proizvod je posebno razvijen i namijenjen osjetljivoj koži te je dubinski umiruje. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa nekim drugim RoC® anti age proizvodom.

 

Šifra artikla: 99854393

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.