Mikeda active collagen 5000 21x25 ml

Mikeda active collagen 5000   21x25 ml

Proizvođač:

€ 43,67

Mikeda® Active Collagen 5000 je dodatak svakodnevnoj njezi kože koju hrani iznutra za vidljive rezultate izvana. Sinergistička formula učinkovito povećava razinu kolagena u koži te aktivno doprinosi smanjenju bora, povećanju hidratacije, napetosti i elastičnosti kože te blistavoj kosi i noktima.

Peptan® hidrolizirani kolagen sadržan u Mikeda®Active Collagenu 5000 je bogat izvor peptida koji potiču fibroblaste na proizvodnju kolagena. Kako se povećava količina kolagena u koži, dolazi do povećanja debljine kože, a time i vidljivog smanjenja bora i borica. Jedinstveni peptidi kolagena također povećavaju proizvodnju hijaluronske kiseline što rezultira povećanom vlažnošću kože. Ovo dvostruko djelovanje čini Mikeda® Active Collagen 5000 visoko učinkovitom formulom za ljepotu kože.

Uz hidrolizirani kolagen, Mikeda® Active Collagen 5000 sadrži Beauty Shield Complex s hijaluronskom kiselinom i vitaminom B3 te je izvor vitamina i minerala za zdravlje, normalnu funkciju i ljepotu kože. Vitamini B2 i B3 zajedno s cinkom doprinose održavanju zdrave kože. Neizostavni vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena u koži, a uz vitamine B2 i E te cink doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. ,,Svemogući” cink, pored svih navedenih uloga, doprinosi i održavanju normalne kose i noktiju.

Šifra artikla: 0100000894 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 21,00 kom

Jedinična cijena: € 2,08 / kom


Kategorije: Pripravci za jačanje kose, noktiju i za kožu, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.