Ducray Melascreen SPF50+ fluid 50 ml

Ducray Melascreen SPF50+ fluid 50 ml

Proizvođač: Pierre Fabre

€ 24,00

Melascreen zaštitni fluid protiv mrlja SPF 50+ namijenjen je zaštiti kože od hiperpigmentacija izazvanih suncem (trudnička maska - melazma, kontracepcijska maska), mrlja nakon akni, lokaliziranih tamnih mrlja i staračkih pjega.

Djeluje na način da ograničava i posvjetljuje tamne mrlje zahvaljujući kombinaciji djelatnih tvari: fotozaštitni sustav širokog sprektra djelovanja blokira štetne utjecaje dugih i kratkih UVA i UVB zraka, plavog svijetla o zagađenja iz okoliša, a azelaična kiselina regulira prekomjernu proizvodnju melanina odgovornog za stvaranje mrlja.

„Dry touch“ fluid lagane hidrirajuće teksture s nevidljivim završetkom. Odlična podloga za šminku.

Nekomedogeno. Razvijeno kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum.

Ispitano pod dermatološkom kontrolom.

Prije izlaganja nanesite proizvod u količini duljine jednog prsta (2mg/cm2) na lice, vrat, dekolte i ruke. Često ponovite nanošenje kako biste održali zaštitu, osobito nakon kupanja, brisanja ručnikom i znojenja. Ne boravite predugo na suncu čak i kada koristite proizvode za zaštitu od sunca. Pretjerano izlaganje suncu može biti opasno.

Upozorenje

Smanjivanje preporučene količine proizvoda značajno smanjuje razinu zaštite.

Šifra artikla: 99849412 Dodaj u košaricu

Kategorije: Preparati sa zaštitnim faktorom, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.