Ducray Squanorm šampon masna prhut 200 ml

Ducray Squanorm šampon masna prhut 200 ml

Proizvođač: Pierre Fabre

€ 17,99

Sadrži Kertyol, salicilnu kiselinu i Sabal serrulata. Uklanja masnu prhut s rezultatima koji traju. Normalizira sekreciju sebuma. Čisti masno vlasište.

Kertyol smanjuje nastajanje ljusaka te umiruje svrbež icrvenilo vlasišta. Salicilna kiselina pomaže odstranjivanju ljusaka koje su prilijepljene za vlasište. Ekstrakt biljke Sabal serrulata djeluje na mehanizme odgovorne za izlučivanje sebuma. Pirokton olamin pročišćuje vlasište.

Uporaba: Nanesite, ostavite djelovati 3 minuta i isperite. Ponovite postupak. Isperite s puno vode. Koristite dva puta tjedno u trajanju od najmanje 6 tjedana. Kao nastavak tretmana ili izmjenično s njim, preporučuje se uporaba Elution šampona, posebno formuliranog za osjetljivo vlasište.

Posebne mjere opreza: Izbjegavati kontakt s očima. Temeljito isprati u slučaju kontakta s očima.

Savjet:
Svakodnevno nanesite losion Kélual Zinc i ne ispirite ga. Losion sadrži 2,5% kelumida koji ubrzava ozdravljenje oštećene kože, smanjuje crvenilo i olakšava eliminaciju prhuti. Kosu je također lakše raščešljavati.

Šifra artikla: 99863807 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,20 l

Jedinična cijena: € 89,95 / l


Kategorije: Preparati za kosu, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.