Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Hartmann tensoval comfort tlakomjer L manžeta

Hartmann tensoval comfort tlakomjer L manžeta

Proizvođač: Hartmann

€ 73,16

Tensoval comfort je potpuno automatski uređaj za samomjerenje krvnog tlaka na nadlaktici, koji pomoću inteligentne mjerne tehnologije (Fuzzy Logic) omogućuje brzo i pouzdano mjerenje sistloičkog i dijastoličkog tlaka, kao i mjerenje srčane frekvencije pomoću oscilometrijskog mjernog postupka. Brojni čimbenici, poput tjelesnog naprezanja, uzimanja lijekova ili doba dana, mogu utjecati na krvni tlak. Zato krvni tlak treba mjeriti u isto doba dana i u sličnim uvjetima.

NAČIN PRIMJENE: Provjerite da lije manšeta dobro postavljena, Manšeta treba biti nategnuta, ali ne prečvrsto postavljena. Trebate moći ugurnuti dva prsta između ruke i manšete. Molimo pripazite na neravnomjerno postavljanje manšete, jer ono može prouzročiti krivi rezultat mjerenja. Uključite uređaj tek nakon postavljanja manšete, jer se u suprotnom manšeta može oštetiti zbog nastajućeg pretjeranog tlaka. Pristisnite tipku START/STOP. Pojavljivanje svih dijelova zaslona, koje je praćeno treperećom strelicom usmjerenom prema dolje, pokazuje da je uređaj automatski provjeren i spreman za mjerenje. Potom počinje automatsko napuhivanje na oko 180 mmHg. Za vrijeme smanjivanja tlaka u manšeti, prikazuju se simbol srca i padajući tlak manšete. Zvučni signal oglašava kraj mjerenja.

SADRŽAJ: Tlakomjer, manšeta, baterije, putna torba.

Proizvod dolazi sa 3 godine garancije od dana kupnje!

Šifra artikla: 99863463

Kategorije: Zdravlje srca i krvožlnog sustava, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.