Solaray Boswellia 60 kapsula

Solaray Boswellia  60 kapsula

Proizvođač: Solaray

€ 30,64

U stablu Tamjana (Boswellia serrata) stvara se sok koji se stoljećima upotrebljava u tradicionalnoj indijskoj medicini za ublažavanje bolova i upala na području zglobova. Aktivni sastojci ove biljke ometaju rad enzima koji izazivaju oticanje i upale zglobova te se zbog toga ova biljka i njeni ekstrakti koriste za ublažavanje simptoma artritisa i bolnih zglobova. U ovom pripravku Tamjan se kombinira s korijenom biljke Đavolje pandže (Harpagophytum procumbens) koja osim protuupalnih i prirodnih analgetičkih svojstava potiče i probavu. Zbog toga je ova mješavina idealna za prirodno ublažavanje simptoma osoba oboljelih od gihta jer je kod njih oticanje zglobova dijelom izazvano lošom i poremećenom probavom proteina čiji se dijelovi kasnije nakupljaju u obliku kristala mokraćne kiseline u džepovima zglobnog tkiva. 
U jednoj kapsuli nalazi se 300 mg ekstrakta Tamjana te 125 mg korijena Đavolje pandže, a primjenjuje se simptomatski, do 2 puta uz obrok. 

Šifra artikla: 0100001192 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 kps

Jedinična cijena: € 0,51 / kps


Kategorije: Problemi s kostima, zglobovima ili mišićima, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.