Hemomax krema, 30 ml

Hemomax krema, 30 ml

Proizvođač: Hamapharm

€ 9,78

Olakšava tegobe kod hemoroida.

Zahvaljujući jedinstvenom sastavu, HemoMax krema olakšava tegobe kod hemoroida:

  • smanjuje pečenje i svrbež
  • ublažava oteklinu i bol.

HemoMax krema sadrži:

hipericin* djeluje kao prirodni antibiotik i antiseptik. Ublažava simptome koji su prisutni kod hemoroida: smanjuje upalu i bol, a pomaže i kod zarastanja rana.

alantoin* je aktivator staničnog rasta, potiče epitelizaciju i regeneraciju kože anusa. Ima protuupalno i regenerativno djelovanje.

tanini ekstrakta petoprste i ekstrakta vrkute* vežu se na proteine sluznice i imaju značajan adstringentni učinak. Djeluju tako da površinski skupljaju kožu i sprečavaju širenje upale. Zahvaljujući vazokonstrikcijskom djelovanju ublažavaju oteklinu kod hemoroida. Hemostatički učinak također pomaže ublažavanju simptoma: vežu se na proteine u krvi i smanjuju krvarenje kod hemoroida. Imaju i značajno protuupalno djelovanje.

Vitamin P* flavonoid iz ekstrakta vrkute po aktivnosti sličan Vitaminu C jer smanjuje pucanje i propusnost kapilara pa je učinkovit kod smanjenja kapilarnog krvarenja.

Za najbolji učinak preporučuje se upotrebljavati HemoMax krema na sljedeći način:

  • prije uporabe HemoMax kreme, anus i kožu oko anusa operite vodom i sapunom
  • na čisti analni otvor namažite kremu
  • po potrebi upotrijebite sterilni aplikator koji se namjesti na tubu umjesto zatvarača i umetne u analni otvor. Tubu nježno stisnite da se krema ravnomjerno rasporedi na bolesno područje.

Najbolje je primijeniti kremu nakon pražnjenja crijeva.

Ponoviti 2-3 puta na dan.

Šifra artikla: 99873219 Dodaj u košaricu

Kategorije: Probavni problemi, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.