Afrička šljiva, 10 kapsula

Afrička šljiva, 10 kapsula

Proizvođač: Abela

€ 17,92

Potpuno prirodno rješenje za prostatu

Doprinosi regulaciji urinalne funkcije

Prirodan izvor Beta sitosterola


LJEKOVITOST I DJELOVANJE AFRIČKE ŠLJIVE

Ljekovita kora Afričke šljive se koristi za alternativno liječenje prostate. Dokazano je da djeluje kod blažih i srednjih oblika povećane prostate i benigne hiperplazije prostate. U afričkoj tradicionalnoj medicini se primenjuje u svom prirodnom izvornom obliku. Tek je od 1700., s dolaskom kolonijalizma i otkrivanja tradicionalnih ljekovitih biljaka Afrička šljiva počela s primjenom i u Europi, prvenstveno u vidu biljnih proizvoda.

Lokalno stanovništvo na terenu, gdje Afrička šljiva i raste, koristi koru u obliku praha ili čaja, za očuvanje prostate, ali i kao afrodizijak.

Ustanovljeno je da pigeum ekstrakt iz kore djeluje na smirivanje svih simptoma koji prate povećanu prostatu ili upalu prostate. Pozitivno utječe na lakše mokrenje, smanjenje boli pri mokrenju i učestalost mokrenja kao i na rijeđe noćno mokrenje.

Sigurno - Afrička Šljiva kapsule su potpuno prirodne, a sigurne su čak i za srčane bolesnike.

Upotreba: Jedna kapsula dnevno u toku jela
Koristiti redovito

Šifra artikla: 99878658 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 10,00 kps

Jedinična cijena: € 1,79 / kps


Kategorije: Problemi s prostatom, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.