Kivilaks - sirup od smokve i šljive s dodatko liofiliziranog kivija 200ml

Kivilaks - sirup od smokve i šljive s dodatko liofiliziranog kivija 200ml

Proizvođač: Herba Croatica

€ 9,96

Prirodnim sastojcima regulirajte probavu:

  • Potiče redovito pražnjenje crijeva
  • Prebiotičko djelovanje
  • Omekšava i povećava volumen stolice
  • Pogodan je za djecu, trudnice i dojilje
  • Visok udio biljnih vlakana
  • Sadrži enzime koji pomažu probavi
  • Ne uzrokuje kolike i proljev
  • Ne izaziva navikavanje

Redovita probava je osnova zdravlja i vitalnosti. Kivilaks je prirodan proizvod u potpunosti dobiven iz voća. Sadrži suhe smokve, suhe šljive, dok je njegov glavni sastojak kivi, dobiven iz svježeg ploda kivija.

Kivi smatramo prirodnim laksativom jer sadrži visoke koncentracije biljnog enzima aktinidin. Enzimi imaju važnu ulogu u probavi hrane. Ubrzavaju i olakšavaju probavu te reguliraju probavne procese. Sudjeluju u razgradnji proteina, masnoća i ugljikohidrata koje u organizam unosimo hranom.

Suha smokva je iznimno bogat izvor topljivih i netopljivih vlakana koja imaju pozitivan učinak kod gotovo svih problema probave kao što su proljev, konstipacija, nadutost. Prolaze neprobavljiva kroz naš probavni sustav, u crijevima bubre, navlače vodu, rahle stolicu i omogućavaju pražnjenje. Bogate su biljnim enzimom ficin.

Suhe šljive sadrže tri glavna sastojka koji pomažu redovitom pražnjenu crijeva. Sorbitol je prirodni šećer koji djeluje kao osmotski laksativ. Dihidroksifenil isatin je sastojak koji potiče kontrakcije crijeva, što je esencijalan proces za redovito pražnjenje crijeva. Šljiva je također bogata magnezijem koji ima laksativni učinak.

Sirup uzimati pomoću priložene dozirne žličice. Djeca od 1 do 12 godine jednu (1) žličicu dnevno. Odrasli, trudnice i dojilje tri (3) žličice dnevno. Sirup uzimati natašte, prije obroka, nakon čega se preporučuje popiti čašu vode. Prije upotrebe promućkati. 1 dozirna žličica= 5 ml.

Čuvati na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25 °C. Nakon otvaranja, preporučujemo čuvati u frižideru. Upotrijebiti u roku od tri tjedna nakon otvaranja.

Mogu li trudnice i djeca koristiti Kivilaks?

Do 25 % trudnica pati od zatvora tijekom i nakon trudnoće, a zahvaljujući sastavu Kivilaks je prikladan za njih kao i za dojilje i djecu. 100 % je prirodan proizvod koji uspostavlja normalan rad probavnog sustava i potiče redovito pražnjenje crijeva. Djeluje povoljno na uspostavljanje ravnoteže crijevne flore.

 

Više informacija na https://www.kivilaks.com/

Šifra artikla: 0100000282 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,20 l

Jedinična cijena: € 49,80 / l


Kategorije: Probavni problemi, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.