Soria ekstrakt melise, 50 ml

Soria ekstrakt melise, 50 ml

Proizvođač: SoriaNatural

€ 16,90

Melisa – prirodni ekstrakt 50 ml

Soria Natural Melisa (Melissa officinalis L) je prirodna tinktura od listovaMelisa biološki proizvedene melise u bezalkoholnoj otopini. Biljka je iz čiste proizvodnje prilikom koje nisu upotrebljavana nikakva anorganska gnojiva, herbicidi ili pesticidi. Ne sadrži bojila, konzervanse niti druge dodatke.

 

Melisa (Melissa officinalis L):

  •  djeluje protiv vrtoglavice i glavobolje
  •  otklanja šum u ušima
  • pomaže kod nesanice, tjeskobe i mentalnog umora
  • djeluje protiv probavnih smetnji psihosomatskog podrijetla
  • poboljšava raspoloženje, pamćenje i koncentraciju.

Ime Melissa potječe od grčke riječi »pčela«, jer pčele na toj biljci vrlo rado prikupljaju med. Melisa je stara ljekovita biljka, jer su je u medicini upotrebljavali već prije dvije tisuće godina stari Grci i Rimljani. Arapski liječnici koji su prvi otkrili njezinu ljekovitost melisu su vrlo hvalili i dodavali je u napitak života koji su pripremali.

Vjerojatno svi dobro poznajemo melisu, jer je većina ljudi konzumira u obliku čaja. A ako vas muče problemi s probavnim grčevima, probavom, upalama bronhijalne i probavne sluznice, vrtoglavicama i nesanicom, ove hladno prešane visoko koncentrirane kapi nezamjenjive su. Melisa ima antivirusni učinak, a pomaže i protiv alergija.

 

Ljekovitost koju su melisi pripisivali već stari iscjelitelji potvrdila je znanstvena medicina. Melisa pomaže kod somatskih glavobolja i upale dišnih organa, pospješuje probavu, ublažava grčeve i bolove u želucu, djeluje kao stimulans, umiruje duh, otklanja tjeskobu, poboljšava raspoloženje, pamćenje i koncentraciju. Melisa djeluje ublažavajuće na smetnje probave i probavnog trakta koje su posljedica stresa. Blagotvorno djeluje na lošu probavu, na upaljenu želučanu sluznicu i na peptički čir (to je otvorena rana na želučanoj sluznici), olakšava menstrualne grčeve, predmenstrualnu napetost, blagotvorno djeluje na bolove i grčeve u mokraćnim organima.

 

Jedna tinktura melise dovoljna je za približno 2 tjedna upotrebe. Za najbolje rezultate preporučljiva je upotreba najmanje 2 mjeseca.

Šifra artikla: 99849764 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 338,00 / l


Kategorije: Stres, nesanica i depresija, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.