Soria ekstrakt gloga, 50ml

Soria ekstrakt gloga, 50ml

Proizvođač: SoriaNatural

€ 16,90

SoriaNatural Glog je prirodni ekstrakt iz listova i cvijetova biljke u biljnom glicerinu. Peroralne kapljice s priloženom kapaljkom.

Ne sadrži alkohol, umjetne boje, konzervanse i slične dodatke.GLOG

Sastojci:

  • GLOG – Crataegus oxyacantha 15%
  • Biljni glicerin i pročiščena voda (1:1) 85 %

 

Uputstvo:

Odrasli: savjetujemo učinkovitu dnevnu dozu: 1 ml (približno 25 kapljica) tri puta na dan s malo vode.   Učinkovita dnevna doza: je prosječna količina standardiziranih aktivnih sastojaka koje je potrebno uzimati dnevno za poboljšanje stanja.

 

Prije uporabe protresti. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Neto količina rastopine 50 ml. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.

 

Držati van dosega djece. Čuvati na temperaturi do 25°C. Upotrebljivo najmanje do datuma otisnutog na vrhu ambalaže. Serija otisnuta na vrhu ambalaže.

 

Dodatak prehrani. Nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Ne upotrebljavajte u slučaju alergije na biljku. Prije upotrebe detaljno pročitajte uputu.

 

Dodatne informacije o proizvodu:

Proizvod: Glog, peroralne kapi

Proizvođač: SoriaNatural, Španjolska

Količina: 50 ml

Ambalaža: Bočica s priloženom kapaljkom za pojednostavljeno uzimanje bez dugotrajnog brojenja kapi i nepotrebnog razlijevanja tekućine.

Rok trajanja: 3 godine

Šifra artikla: 99849801 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 338,00 / l


Kategorije: Zdravlje srca i krvožlnog sustava, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.