Soria ekstrakt breze, 50ml

Soria ekstrakt breze, 50ml

Proizvođač: SoriaNatural

€ 13,11

Soria Natural Breza (Betula alba L) je prirodni ekstrakt od listova uBREZA bezalkoholnoj otopini – mješavini biljnoga glicerina i pročišćene vode. Bezalkoholna tinktura primjerena je i za djecu, jetrene bolesnike i ostale. Ne sadrži bojila, konzervanse niti druge dodatke.

Breza ( Betula alba L ):

  • učinkovit za pospješivanje izlučivanja mokraće
  • povećava proizvodnju urina
  • djeluje antiseptički i antibakterijski
  • ublažava groznicu i smanjuje vrućicu
  • otklanja probleme s reumom i artritisom.

 

Breza je u cijelom svijetu poznata po svojoj ljekovitosti i svestranoj korisnosti. Obična breza je vitko listopadno drvo s glatkom srebrnkasto-bijelom korom koje naraste u visinu od 25 do 30 metara, ima trokutaste sjajne zelene listove s nazubljenim rubovima i cvjetne rese s krilatim sjemenkama.

BrezaBreza je namijenjena svima koji imaju bilo kakve probleme s mokraćnim organima, jer je prirodni diuretik – pospješuje izlučivanje vode i brine se za one koji imaju problema s uriniranjem, jer pospješuje izlučivanje mokraće. Dokazano je da breza također otapa bubrežni kamenac.

Breza sprečava upale, djeluje okrepljujuće, pospješuje izlučivanje vode (diuretik) i povećava proizvodnju urina, ublažava groznicu i smanjuje vrućicu, uzrokuje znojenje, liječi oštećenja na koži, otklanja probleme s reumom i artritisom, skuplja kapilare i tkivo, zgrušava krv, djeluje protiv ispadanja kose i prhuti, kožnih prištića, pomaže kod istrošenih zglobova, gihta, regulira obnovu stanica te djeluje antiseptički i antibakterijski.

Jedan ekstrakt breze dovoljan je za oko dva tjedna upotrebe. Za najbolje rezultate preporučuje se upotreba najmanje dva mjeseca.

Upozorenje: Može potencirati učinak heparina i oralnih antikoagulanata te učinak antiagreganata. Dodatak prehrani. Nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Nemojte upotrebljavati u slučaju alergije na biljku. Prije upotrebe detaljno pročitajte upute.

Šifra artikla: 99849863 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 262,20 / l


Kategorije: Dodaci prehrani za detoksikaciju i izlučivanje tekućine, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.