Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Mustela dermatološki gel za pranje novorođenčadi, 500ml

Mustela dermatološki gel za pranje novorođenčadi, 500ml

Proizvođač: Mustela

€ 16,97

Posebno formuliran za upotrebu od prvog dana*, Mustela Dermatološki gel za čišćenje je idealan za svakodnevnu higijenu Vaše bebe:

  • Nježno ali i temeljito čisti kožu i kosu Vaše bebe
  • Poštuje osjetljivu kožu i vlasište formulom bez sapuna

Neutralizira isušujući učinak tvrde vode svojim emolijentnim sastojcima. Ostavlja kožu umirenom i hidratiziranom.

Ultra-nježna formula ne peče za oči.

Zahvaljujući novoj formuli obogaćenoj sastojkom Avocado Perseose® patentiranim sastojkom prirodnog porijekla, Dermatološki gel za pranje osnažuje kožnu barijeru i čuva stanične resurse.

 

 UPUTE ZA KORIŠTENJE: 

Navlažite kožu i kosu bebe mlakom vodom. Istisnite malu količinu Dermatološkog gela za pranje na dlan i nježno zapjenite na koži i kosi. Pažljivo isperite.

Dermatološki gel za pranje može se koristiti od prvog dana rođenja bebe.* 

Ugodan za korištenje

Dermatološki gel za pranje u dodiru s kožom i kosom bebe stvara kremastu pjenu s delikatnim Mustela mirisom. Lako se ispire, ostavlja kožu mekom, a kosu svilenkastom. Praktično pakiranje s pumpicom koja svaki put istiskuje pravu količinu gela.

Sastav

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Myreth Sulfate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coco-Glucoside, PEG-150 Distearate, Glyceryl Caprylate, Glycol Distearate, Parfum (Fragrance), Panthenol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract.

Šifra artikla: 99927523

Kategorije: Dječja kozmetika, Za najmlađe


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.